Het concept van Exclusive Baits onderscheidt zich door zijn eigen productieproces en de eigen samenstellingen van het aas voor karpers.
Dit ongewone karakter maakt zeker het verschil.

Al sinds het jaar 2000 luisteren we naar onze klanten om zo steeds verder te evolueren naar een nog betere kwaliteit. Het gamma aan producten is ruim zodat een breed publiek bereikt kan worden. Voor elk wat wils. Voor alles wat met aas en lokaas te maken heeft in de hengelsport kan je steeds terecht bij ons. Een bepaalde boilie volledig naar uw wensen behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Uit mijn passie voor aas is Exclusive Baits blijven bestaan nadat het de boeken toe deed in 2012. Door omstandigheden heb ik de zaak kunnen overnemen en zijn we aan een nieuwe start begonnen in 2013. Aas is iets wat me vanaf de beginjaren van mijn vissersbestaan bezig gehouden heeft.

Een goed aas voor de heersende omstandigheden kan zeker het verschil maken. Mede daarom koken we het aas, letten we op voedingswaarden versus verteerbaarheid en maken we het aas steeds zo vers als mogelijk. Op goed aas bestaat geen dressuur. Grote vissen is niet alles, de kleintjes van vandaag zijn de grote van de toekomst.

Ga naar de waterkant en geniet, geniet van het moment.

Tight lines