Ook jij kan zelf je eigen mix samenstellen

Zowel het afrollen als het samenstellen van de mix zodat je zelf kan rollen. Je levert je eigen recept aan of we maken samen een mooie mix. Mogelijkheden zijn bijna eindeloos in variaties.

Heb je geen tijd en je wilt toch met je eigen aas aan de slag. Ook aanpassingen op een bestaande boilie van Exclusive Baits kunnen we verwezelijken. Vanaf 20kg droge mix is het mogelijk. Even contact opnemen en we bespreken met wat en hoe we een mix kunnen samenstellen die volledig naar uw wensen is. Zowel naar het budget gezien als naar de kwaliteit, alles is mogelijk.

Ik heb een programma dat de prijs kan bereken per kilo afgewerkt product alsook de minimum voedingswaarden die de samengestelde mix zou moeten hebben. Dit programma is niet te verkrijgen uiteraard, ik heb daar vele uren slaap voor gelaten om dit tot stand te laten komen. Maar het loont wel op termijn om met dat in het achterhoofd om een mix samen te stellen!

Met dit programma is trouwens de Retro range ontstaan, een goedkoper aasje met toch de belangrijke kwaliteit erin verwerkt.

  • Eigen budget
  • Eigen samenstelling
  • Vanaf 20 kg droge mix
  • Gepersonaliseerde software
  • Aanpassing op een bestaande boilie van ons is mogelijk

Voor verdere vragen neem je best contact op via mail

Stuur ons een e-mail