Ik ben Dries, wonende te Blaasveld getrouwd met men vaste visfotograaf Dania en prachtige zoon Jesse.

Heel men jeugdjaren woonde ik aan het zeekanaal en rond men 6de werden daar de eerste vis microben doorgegeven. Elke zoetwatervis moest er aan geloven en ik werd zeer fanatiek in het wedstrijdvissen. Pas rond men 15e ging ik gericht op karper vissen.

Van Michael kon ik al het startersmateriaal voor een appel en ei kopen en toen begon het… Met een rugzak vol ervaringen uit andere visserijen probeer ik op alle wateren in de buurt men succes te beproeven en te genieten van de rust en het visser zijn. Wateren klein of groot ze wekken allemaal men interesse op, al vis ik het liefst op een water omgeven door bos waar ik zo rustig mogelijk zit.

Ik beschrijf mezelf niet als een targetvisser, omdat ik veel te graag vis vang. Moest ik dan gericht op die éne targetvis gaan vissen zou het voor mij maar triest worden. Daarom probeer ik gewoon zoveel mogelijk karper te vangen en uit men ervaring blijkt dat die mooie, grote en speciale vissen er dan uiteindelijk ook wel tussen zitten plus nog een deel andere vissen. Dubbel feest dus!

De 2 belangrijkste factoren voor mij in het karpervissen, alle visserijen trouwens. Zijn 1: de haken en 2: het aas. De haak moet perfect zijn en zeker bij onze rigs en zelfpriksystemen, het beslist over een tuut dat overgaat in een run of geen run en veel gemiste kansen. Het aas beslist alles! De vis moet het opnemen, eten, blijven eten, terugkomen en ander aas links laten liggen! Zolang ik voor 100% op deze factoren kan rekenen zit ik telkens opnieuw met veel vertrouwen en plezier aan de waterkant.

Gelukkig word bij Exclusive Baits aan deze bezorgdheid zeer veel aandacht besteed zodat iedereen met zeer veel vertrouwen zijn aas kan inzetten wat succes gegarandeerd!

Tot aan de waterkant voor een gezellige babbel en als je gaat vissen, vang ze dan.

Dries

Dries Van den heuvel
FIELDTESTER

Personal Bests

  • Spiegel: 27 kg
  • Schub: 27,6 kg