Hoi, ik ben Jeff Van Dyck en ik ben 33 jaar oud. Ik heb een super vrouwtje die altijd achter mij staat (anders had ik ook nooit mijn visserij kunnen uitvoeren zoals ik het nu doe) en 3 toppertjes van kids.

Ik ben in het verleden al veel met aas aan het experimenteren geweest o.a zelf rollen maar ook verschillende boilies van firma’s geprobeerd. Toen ik vroeger op mijn thuis water viste en Michael kwam vissen en voeren dan deed het al vlug “de ronde” want die wist goed met wat hem bezig was. Zowel met zijn visserij als met aas en was ook altijd succesvol op het desbetreffende water. Als juist deze kerel een aas firma had overgenomen was al vlug mijn interesse gewekt. Vanaf Michael Exclusive Baits had overgenomen ben ik dan ook regelmatig mijn aas daar gaan halen.

Sinds begin 2016 ben ik blij ontvangen in het team. Mijn visserij bestaat vooral uit gesloten wateren die beschikken over een mooi bestand en meestal gaat dit gepaard met hoge moeilijkheidsgraad. Maar hier draai ik mijn hand niet voor om. Ik steek meestal heel veel tijd in voorbereiding wat bestaat uit peilen, observeren en gewoon veel aanwezig zijn aan het water. Dan zal ik aan de slag gaan met de zo simpel mogelijkste rig op dat moment, maar ik pas me altijd aan de omstandigheden van het water aan.  Jaargetijde, bodemgesteldheid, dressuur en andere invloeden zijn gewoon te belangrijk om te negeren.

Mensen die me kennen weten dat ik altijd open sta voor een praatje of om zelfs wat info te geven.

Misschien tot eens aan de waterkant. Vang ze!

Jeff

Jeffers Van Dyck
FIELDTESTER

PB België

  • Spiegel: 29 kg