Ik ben Jordi Lucas, woonachtig te Rummen, Vlaams-Brabant in België.

Als 6-jarig jongetje heeft men vader mij leren vissen met de handlijn. Zo heb ik tot mijn 15 jaar altijd met de handlijn en met de feeder gevist. Zowel club wedstrijden, nationale wedstrijden en 2x een Belgisch kampioenschap. Ik viste al sporadisch op onze vriend de karper, maar nog niet om te zeggen dat ik het vissen met de handlijn voorgoed liet vallen.

In 2011 had ik een kaart bemachtigd op de Kemp, toen een wedstrijdput met een paar ton aan brasem en karpers die daar in omstreken bekend waren. Deze vijver, 3 a 4 hectaren groot, was al een 20-tal jaar een syndicaat water.
Daar heb ik van alles geleerd over het karpervissen en aangezien het geen al te typisch runwater is, is het een goed leerwater geweest. Ik vis er tot de dag van vandaag nog altijd, het is er rustig, je hebt er nauwelijks last van iemand en er zitten gewoon hele mooie vissen op.

Sinds 2013 ben ik in aanraking gekomen met Exclusive Baits, daarvoor had ik altijd mijn boilies zelf gerold of heel af en toe eens gekocht van een ander aasfabrikant. Na nu al 4 jaar ervaring te hebben met Exclusive Baits, zijn de producten nog steeds van even goede kwaliteit en ga ik vol vertrouwen vissen met dit aas. Wanneer het al eens minder is weet ik al zo goed als zeker dat het niet aan het aas heeft gelegen, maar wel aan andere omstandigheden dat dan van toepassing waren, zoals het weer, stekkeuze,… .

Buiten de Kemp, spreken ook middelmatige tot grotere meren me aan, alsook wedstrijdputjes waar sommige karpers moeilijker vangbaar zijn dan de andere die er zwemmen.

Vanaf heden ga ik me ook meer proberen toeleggen op het kanaalvissen.

Tight lines en vergeet zeker niet te genieten van de omgeving waar je je in bevind tijdens het vissen!

Jordi

Jordi Lucas
FIELDTESTER

Personal Bests

  • Spiegel: 22,5 kg
  • Schub: 19,7 kg