Ik ben woonachtig in de omgeving van Antwerpen. Mijn vrouw en ik hebben twee jonge kinderen.

Ik ben gevormd als karpervisser in mijn tienerjaren. Het is ondertussen een passie geworden die me niet meer loslaat. De laatste jaren ben ik bijna uitsluitend actief in het buitenland. Mijn voorkeur gaat uit naar grote openbare waters, dewelke ik gedurende een lange periode op verschillende tijdstippen in het jaar intensief bevis. Voeren is erg belangrijk in mijn visserij. Het creëren van een veilige voerzone is telkens het ultieme doel. Vissen op je stek krijgen is een eerste uitdaging. Maar nog belangrijker is het gegeven om de karper op je stek te houden. Daarin speelt aas een grote rol. Op grote openbare waters heb je allerhande omstandigheden waarmee je rekening moet houden. Grote populatie meerval, witvis, katvisjes, … Ook daarbij is de juiste aaskeuze een bepalende factor.

Afgelopen zomer kwam ik voor het eerst in contact met Michael Van der Putten, de zaakvoerder van Exclusive Baits. Ik ontdekte het aasgamma en vernam meer over de visie van het bedrijf. Ik bemerkte een enorme passie en gedrevenheid. In de zomer van 2017 ging ik aan de slag met de Pizza en de Milky Hemp boilies tijdens een drie weken durende sessie. De resultaten waren weerzinwekkend. Opvallend was dat er elke week meer vissen gehaakt werden. Een bevestiging dat dit aas echt wel bij mijn visserij past. Een leuke anekdote is dat dit vooraf werd voorspeld door zaakvoerder Michael, weerom een bevestiging dat hij spreekt met kennis van zaken.

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en maakte ik ook al kennis met de Boosted Garlic-Squid, Birdfood-Scopex en Special K boilies. Stuk voor stuk balletjes met een eigen karakter. Exclusive Baits is meer dan alleen een aasfabriek. Het idee dat je een sessie kan plannen en een aas op maat van het te bevissen water kan bekomen is voor mij doorslaggevend.

Elke visserij vereist een andere aanpak. Hierop kunnen inspelen kan een extra boost geven aan het resultaat. In de gesprekken die ik tot nu toe heb gehad met zaakvoerder Michael is me één ding duidelijk geworden.

Deze firma staat garant voor kwaliteit!
Thight Lines!

Michael

Michael Aubry
CONSULTANT