Ik ben Michael van der Putten, woonachtig te Willebroek in België.

Met mijn vrouwtje heb ik 2 schatten van dochters en ben ik de eigenaar van Exclusive Baits sinds 2013 nadat de vorige eigenaar Jan Vandersteen met Exclusive Baits gestopt was.
Door omstandigheden heb ik besloten om de zaak over te nemen en omdat mijn passie voor aas de grote doorslag was om dit dan ook te doen en verder uit te bouwen tot een bedrijfje dat steeds vers en zelf gemaakt aas aan de man brengt. Elke boilie is dus hierbij door mijn eigen handen gegaan tijdens het productie proces.

Vanaf ik mijn eerste stappen heb gezet op deze wereld ging ik met mijn vader mee naar de waterkant forellen vangen. Later is dit voor mezelf overgegaan naar witvissen met de handlijn tot onze vriend karper in het vizier kwam. Ik zal zo een 10 jaar oud geweest zijn toen ik met mijn eerste werphengeltje een karper wist te vangen met brood. Sindsdien ben ik om zeep door het virus dat elke karpervisser bezit.

Mij kan je vinden daar waar karper zit, eender welk water zolang er maar karper te vangen valt. Van wedstrijdvijvertjes tot grote wateren en kanalen. Riviervissen heb ik nog nooit gedaan maar dit komt nog wel. Het ruwe hiervan spreekt me enorm aan de laatste jaren dus dat gaat zeker nog tijd in beslag nemen.
In mijn visserij hebben aas en rigs altijd heel veel aandacht gekregen. Als dit in orde is dan hangt het enkel nog maar af van de juiste stekkeuze en het humeur van de karpers op die moment.

Goed aas dat goed ingezet word voor de heersende omstandigheden vangt overal vis. Zodoende kwam ik in 1999 in contact met de start van Exclusive Baits en zet ik sindsdien deze aasjes overal met succes in.

Vang ze en geniet van het visser zijn!

Michael

Michael Van der Putten
EIGENAAR

Personal Best

  • Spiegel: 24,9 kg (107 cm)